Vi bruger Cookies!     

         
 X     
annmoller 

Lidt om min baggrund.

Jeg er født i 1965 i Ho tæt ved Skallingen, - og også opvokset i det aller vestligste hjørne af Danmark. Efter nogle år rundt i landet - Århus, Hjørring og Holstebro - flyttede jeg i 1997 atter tilbage til det sydvestjyske.

Så længe jeg kan huske, har jeg tegnet, malet, modelleret, - og eksperimenteret kreativt. Jeg boede som ganske ung fem år i Århus, hvor jeg bl.a. tog grundskolen på Århus Kunstakademi samt et årskursus på Akademiet for Kreativt Virke i Århus. Derudover har jeg gennem årene gennemført flere kortere kurser på bl.a. Kunstakademiet. 

Jeg er uddannet pædagog, og det er klart min ballast herfra samt min store fascination af mennesker - og levende væsener i det hele taget - der afspejler sig i mit motivvalg.  Desuden lader jeg mig inspirere af den skønne sydvestjyske natur, som jeg bor midt i.

Det er altid mennesker, dyr og deres relationer, der er det centrale i mine værker, og jeg kan godt lide, at der er små "fortællinger" gemt i mine billeder. Fortællinger som "pirrer" beskuerens nysgerrighed og sætter fantasien i gang.

Ofte kan mine malerier være flere måneder undervejs, da jeg kan gå til og fra arbejdet rigtig mange gange, inden jeg ender med at være tilfreds, - og jeg har tit gang i flere arbejder på en gang.

Ind i mellem laver jeg også mindre skulpturer, og er her især meget fascineret af samspillet mellem kunst og natur.

Jeg deltager løbende i både separat- og fællesudstillinger, - og har erfaring med undervisning af både børn og voksne.

Jeg er medlem af: BRA Billedkunstnerforening (www.braart.dk), Kunstnetværk Sydvestjylland (www.kunstnetsydvest.dk), Kunstrunden Sydvestjylland (www.kunstrunde.dk) og Kunstnergruppen LUIS. 

Ring, hvis du har lyst til at kigge forbi mit værksted!

 

Ann Møller, Thorsvej 6a, 6840 Oksbøl               

Tlf: 22345065                   

E-mail: annpmoller@gmail.com

 

 

 

 

 

 

               

Besøg  
036335